Om mig

En glad tjej som älskar livet. Mina stora intressen är foto, scrappyssel och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former, matlagning och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:)

I våras tog jag en kandidatexamen i folkhälsovetenskap och håller just nu på med ett fjärde år som beräknas vara färdigt i början av juni. Efter det får vi vart vinden bär, men tills dess stannar jag i min hemstad Halmstad.

Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva! Det häftigaste jag varit med om i mitt liv är när jag hoppade fallskärm, så himla härlig känsla…

Min kommande utmaning är att åka tjejvasan nu i februari, 2012. Ska bli grymt kul då vi är ett tjejgäng som ”utmanat” varandra, främst är det syrran som utmanat mig. Har aldrig tidigare stått på ett par längdskidor – så utmaningen är total ;) Därefter är det dags för mitt andra Göteborgsvarv! Sprang mitt första 2011, även då var det syrran som stod för utmanandet… I år tror jag det kommer kännas extra kul att dra igång med den ”riktiga” tärningen sen, nu har jag ju en egen tid att slå. För bättre, det SKA det gå!

2 kommentarer till Om mig

  1. citylollan skriver:

    Härlig blogg, riktigt fina foton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s