Om mig

En glad tjej som älskar livet. Mina stora intressen är foto, scrappyssel och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former, matlagning och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:)

I våras tog jag en kandidatexamen i folkhälsovetenskap och håller just nu på med ett fjärde år som beräknas vara färdigt i början av juni. Efter det får vi vart vinden bär, men tills dess stannar jag i min hemstad Halmstad.

Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva! Det häftigaste jag varit med om i mitt liv är när jag hoppade fallskärm, så himla härlig känsla…

Min kommande utmaning är att åka tjejvasan nu i februari, 2012. Ska bli grymt kul då vi är ett tjejgäng som ”utmanat” varandra, främst är det syrran som utmanat mig. Har aldrig tidigare stått på ett par längdskidor – så utmaningen är total ;) Därefter är det dags för mitt andra Göteborgsvarv! Sprang mitt första 2011, även då var det syrran som stod för utmanandet… I år tror jag det kommer kännas extra kul att dra igång med den ”riktiga” tärningen sen, nu har jag ju en egen tid att slå. För bättre, det SKA det gå!

Annonser

2 kommentarer till Om mig

  1. citylollan skriver:

    Härlig blogg, riktigt fina foton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s