Nyårsmål

Skapandet av mina nyårsmål, stora som små, är i full gång. Och som sagt.. det är inget som fastställs till 100 procent ifrån början. Men jag har alltså kommit en liten bit på vägen :)

Så här ser det ut just nu på min lista… Att jag ska fota mer känns ganska givet, 2011 var året då jag äntligen hittade tillbaka, nu gäller det att fortsätta! Jag vill läsa fler böcker (goböcker och inte kurslitteratur)… Unna mig själv sköna stunder hemma, typ fotbad -gärna i sällskap av en bok ;) Fysiskt och konditionsmässigt blir den största utmaningen i år att genomföra tjejvasan i februari, därefter återkommer jag till Göteborgsvarvet där jag nu faktiskt har en tid att slå! Eftersom jag älskade mitt matlagningsmål förra året kör jag stenhårt på det igen! Här ska det planeras veckomenyer med nya recept och utmaningar för glatta livet. En förutbestämd utmaning i köket blir att tillaga en hel kyckling vilket jag aldrig tidigare gjort! (Skratta gärna, men det är ett mål jag vill uppnå). Hålla fler ”bjudningar” här hemma, leva mer socialt än vad min höst blev (inte konstigt alls att det blev så..), njuta av vin- och spelkvällar och gärna kombinera det med en matabit. De första målen (med snabba deadlines) att ta tag i är att skriva ett riktigt bra CV för att kunna söka praktikplatser och att genomföra en grundutbildning som gympaledare. Dessa två ska genomföras i januari! Utöver detta finns NJUTA och ÄVENTYR med på listan. Äventyren är inte heeelt formulerade än, men visst är väl livet i sig ett äventyr? -varje dag blir vad man själv gör den till! Och att njuta… Det ska alltid prioriteras! Jag är given ett liv, och det tänker jag ta vara på in i minsta detalj :) 2012 – nu kör vi!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Om mig, Tankar, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s