Äntligen är det dags för 2012

Snart är det dags att inleda ett nytt år. Denna gången tänker jag inleda (och genomföra!) året full av energi och beslutsamhet! Förra året slopade jag nyårslöften och satsade på nyårsmål istället, precis så kommer det bli i år också. Detta sättet passar mig mycket bättre eftersom jag lever med impulsivt och tröttnar fort. Därför är det ganska givet att jag inte skulle kunna hålla mig strikt till något under ett helt år, inte utan förändringar ;) Så min strategi går ut på att sitta ner och fundera på vad jag vill åstadkomma det kommande året, vad jag saknat det gångna året och vad jag älskat med det år som passerat. Därefter formulerar jag små mål med så kallade deadlines…

Till exempel är jag mycket nöjd över mitt äventyrande 2011, mina resor jag gjorde, mitt fallskärmshopp och min omgång av forsränning. Jag älskade att utmana mig själv i matlagning och bakning då jag inledde mitt år med att varje vecka laga ett nytt recept. Efter min hektiska höst (som jag också är väldigt stolt och nöjd över) önskar jag att jag ägnade mig själv mer tid genom att till exempel njuta av en stund på soffan eller unna mig massage. Detta var jag riktigt bra på i våras… Jag är dessutom ordentligt nöjd med min prestation i Göteborgsvarvet det gångna året.

Alltså… Det finns många godbitar 2011 som gör mig alldeles varm i kroppen av bara tanken på dem. OCH det finns saker som jag vill göra något åt. SO HERE WE GO! Mina mål formuleras nu som bäst… Vill också tillägga att det fina i denna kråksång är att mål kan tillkomma under årets gång ;)

Kan dessutom meddela att jag är mer redo för det nya året än vad jag tror att jag någonsin varit. En dröm har nämligen gått i uppfyllelse! Jag har organiserat mig i en riktig filofax. HEJ 2012!

GOTT NYTT ÅR!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Tips. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s