Lucköppning

Idag är det dags! Idag är dagen som allt det där magiska tar lite extra fart framåt. Små tomtar som springer rundor, allt som lyser, allt som glittrar och allt som bara är så där extra mysigt! Första luckan i adventskalendern ska öppnas och julkalendern har premiär på SVT. Underbart!

Och dessutom hade jag turen att jobba kväll denna dag :) Alltså satt jag bänkad i soffan iklädd pyjamasen 7.10 i morse och bara väntade. Säkert lika spänd som alla (andra) barn. Om dom nu har någon spänning kring julkalendern nu för tiden? Efter min mysmorgon med varm choklad och goda mackor fick jag naturligtvis i vanlig ordning ta tag i plugget. Men såg till att få det överstökat snabbt och lätt så jag kunde göra något roligare ;)

Det roligare resulterade idag i en sats apelsinbiscottis med nötter och choklad. Dessa små godingar sitter jag nu och provsmakar som bäst tillsammans med lite te och en apelsin (som blev över efter baket). Receptet hittade jag i ett nummer av Hembakat sen i somras. Redan då bestämde jag mig för att dessa skulle tillverkas nu till jul. Så tänk och gjort!

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Julmys. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s