Let there be light

Som sagt så är en av de bästa grejerna med julpyntet att det blir så många fler ljus i mitt hem ;) Här är två av mina favoriter. Allra bäst är den med snöflingorna. I min ägo har jag tre stycken :) Inhandlade i landet långt bort <3 Kanske därför dem är favoriter? haha…

Idag blir det först jobb på dagis och sen blir det ytterligare en dag på min kära ostfabrik. Där ser vi också till att mysa till det lite extra, speciellt när vi jobbar kväll! Eftermiddagens medtagna (HEMBAKADE) fika är en viktig stund ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Hemmapyssel, Julmys. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s