Adventsbestyr

Idag pysslas det för här hemma för hela slanten! Advent måste nog vara det bästa med hela jultiden. Allt det där mysiga ligger framför en, bara en massa härliga dagar att se fram emot. Och det bästa av allt måste jag få lov att säg är pyntet…  Alla extra ljus, ljusslingor och små tomtar. Ja, just precis! Här har ni en som pyntar hela vägen redan till advent :) Lika bra det, då blir det en massa mer tid att bara kunna njuta av allt det fina!

Och ikväll är det dags för något så passande som julbord med jobbet. I år åker vi till Ladan i Båstad. Längtar! Och OJ, vad jag ska äta ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Hemmapyssel, Julmys. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s