LONDON

Nu är fröken Andersson tillbaka i verkligheten på riktigt. Resekontot är nu väl tömt (lite extra tömt) och allvaret drar igång på fullaste allvar. En massa skolarbete ska pluggas igen och MÅNGA långa timmar på fabriken ska fullföljas. MEN, detta kommer jag genomföra med ett leende på läpparna (efter en rejäl dos av organisering och pepptalk för mig själv)! För jag har samlat ihop MÅNGA fina minnen och upplevelser och det tänker jag leva på länge :)

Londontripen var väldigt intensiv men riktigt rolig! Kommer garanterat bli fler resor dit :) Önskar bara att hade haft cirkus en dag till, men som sagt… Jag kommer tillbaka ;) Shopping skedde i massor och helgen bjöd på många glada skratt.

Dessutom gick en av mina drömmar i uppfyllelse! Ni vet känslan när man väntat och längtat efter något så in i norden och sen när det äntligen sker..? Just så kände jag mig och studsade runt hela söndagen (plus ett par timmar och tillfällen här på hemmaplan – som inte är över än). Jag är nu en LYCKLIG ägare till ett par Hunterstövlar i strl 42 där mina fossingar får plats :)

Många fler bilder finnes självklart.. Men först ska de få genomgå en renovering ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s