Det blåser opp…

… till hårdträning. Har köpt mig en rejäl motivator idag inför tjejvasan! Har idag lyckats kitta till mig och fått köpt hela utrustningen vad det gäller skidor, pjäxor, bindningar och stavar. När jag ändå var i farten fick det bli handskar och strumpor också. Nu ska jag bara lyckas finurla klart vad resten av kroppen ska bära och hur mycket…

Skidorna ska hämtas ut på tisdag så då kan snön komma, det är helt okej och mer än gärna välkommet ;) Så nu kan alltså den riktiga träningen dra igång, nu är det som sagt slut på resandet och där med på det slappa livet! Drog igång igår med ett core pass och ett MRL (Mage, Lår och Rumpa) vilket känns härligt ordentligt idag :) Alltså är det dags för träning imorgon också för att få bort lite stelhet, haha..

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Tjejvasan 2012. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det blåser opp…

  1. Kristin skriver:

    Weee..snyggt tjejen! Håller vi tummarna på att snön kommer hihi
    Grattis till hunter btw, u will love them:)
    Pusss o kram vi ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s