London baby!

Så vips var det fredag igen! Kan meddela att denna vecka har det varit extra lätt att jobba (trots kvällsskift och extra timmar på dagis)… Kan undra varför?

JO, för nu bär det av igen :) Denna gången är det dags för London!! Det blir shopping, vin och många skratt med vårt glada gäng :) Just nu är det ungefär 1,5 h kvar tills vi lämnar Halmstad för helgen. Denna gången lämnar jag ett härligt soligt Halmstad. Men vad gör det? Packningen gick snabbt och väskan är lätt, andra bullar lär det vara på vägen hem ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s