Snurrar

Sitter och pluggar.. Har varit vaken sedan fem ungefär.. Jag älskar det! Det bästa som finns är den lugna sköna stunden på morgonen när inget annat stör, det är bara jag, min kaffekopp och lugnet. Inom kort (helst igår) måste jag bestämma mig för hur jag ska göra med våren. Vara helt studieledig? Fortsätta som denna hösten? Jobba någon dag i veckan (vet inte ens om min arbetsgivare går med på detta) eller ska jag ta fullt studielån? Ska jag läsa kursen så att jag skriver en sista uppsats eller ska jag bara läsa lösa kurser? (Ska jag läsa alls?) Jösses, jag blir bara mer snurrig! Läsa vill jag i någon form men hur mycket? Och är det värt att ta lån en hel termin till?

Detta är i alla fall vad dagens tankeverksamhet går till… Och min pågående uppgift om stress då. Kanske ganska passande..?!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Tankar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snurrar

  1. Kristin skriver:

    Svaret kommer komma till dig gumman..stressa inte över det :)
    Pusss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s