Nu börjar allvaret

Snart har även denna dagen passerat. Har inte fått så mycket gjort med skolarbetet som jag hoppades. Men jag har kommit igång och jag har fått struktur över vad det är jag har att ta igen, så helt illa är det inte! Kommande vecka jobbar jag kväll så räknar med att jag kan få en hel del gjort innan jobbet. Min plan är att slutföra minst två uppgifter innan fredag, då kan jag åka till London med gott samvete ;)

Plugget som gjorts idag har varvats med två promenader och ett pilates pass här hemma. Min andra promenix tog jag i sällskap med mamma på stranden, helt underbart väder. Och Halmstad till trots var det näst intill vindstilla, inte alls illa ;) Pilates passet blev lite halvdant, kan nog konstatera att det inte är en träningsform för mig. Jag hittar inte det där inre lugnet utan känner mig nog mer stressad istället. Jag är nog helt enkelt mer än fartfylld tjej även när jag ska varva ner, haha.. Tacka vet jag att få snöra på mig löpardojjorna och kunna lägga benen på ryggen samtidigt som tankarna flyger iväg och struktureras på egen hand! Imorgon satsar jag på ett intervall pass med lite avslutande core övningar. Måste komma igång ordentligt med min rygg nu :)

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Tjejvasan 2012. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s