Shop til you drop

Igår kom minnen tillbaka från min och Kristins tid i Santa Barbara.. Dagen igår ägnades åt shopping! Snabbt kom vi in i hur vi motiverade våra inköp på bästa sätt, precis som på statestreet ;) det blev en riktigt mysig tjejdag med lunch på ett svenskt café, miss Maud. För min del blev det både toppar, väska och skor (så även för Krisitn). Så nu sitter jag nöjd i båten tills jag kommer till London skulle jag tro ;) Men det hinns säkert med en runda till innan hemfärd, hihi… Vi avslutade dagen igår med att se Tre musketörer på bio. Riktigt bra måste jag få lov och säg :)

Idag har vi tagit det mest lugnt. Eftersom vi lämnade tillbaka vår lilla hyrbil igår har vi hållt oss här i närheten. Dessutom har äntligen solen kommit tillbaka :D Så hela eftermiddagen har vi latat (napat?JA) oss vid poolen tillsammans med våra böcker.

Just för tillfället sitter vi i soffan med ett varsitt glas vin och ikväll är det dags för en sväng nere i city tillsammans med Chris. Tror målet för kvällen är en speciell bar :)

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s