Another day in paradise

Det underbara livet här down under fortsätter :) Idag har fler äventyr bockats av på vår lilla to do lista.. Vi började dagen med att spela supa golf, en typ av äventyrsgolf med en boll nästan lika stor som en bandyboll och leksaksliknande större klubbor. Banorna var korta och självklart lagda i fin natur. Sedan begav vi oss till ett italienskt ställe för lunch och sedan var det tillbaka in i bilen och vidare till en vingård. Väl framme på vingården smakades många goda viner, båder vita, röda och rosé. Därefter begav vi oss nog till dagens höjdpunkt, en chokladfabrik med free tasting (!), underbart :) Fick köpt hem choklate chips och gott cacao powder, här ska det bakas;) Dessutom fick jag inhandlat två silikonformar för att kunna göra egna chokladtryfflar hemma. Tidigare har jag bara använt vanliga iskubsformar i plast vilket varit frustrerande eftersom de flesta praliner gått i kras… Men nu ska det bli andra bullar!! Kan också meddela att jag idag har druckit mitt livs bästa varma choklad gjord på chocolatechips, varm mjölk och skummad mjölk.

Dagen avslutades med ett pass på gymmet:) och sedan begav vi oss till city tillsammans med deras vän Chris för att ta kvällsfoton över staden. Väldigt många stora byggnader och väldigt många lampor! Nu sitter vi här och har fått i oss lite nattamat och det är snart dags för en dejt med John Blund…

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Äventyr, Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s