Äventyret fortsätter

Har det helt underbart bra här :) Fast ska erkänna att jag inte blivit ledsen om det varit liite mer sol.. Men jag njuter av värmen! Igår gjorde vi världens äventyr då vi var på hiking i bushen. Kristin, Sebastian, jag och en annan svensk tjej, Karolina,  antog oss en runda på 4,5 km och började vår vandring. Dessvärre måste vi har gått riktigt fel någonstan i början… För när vi gått de rekommenderade 2 timmarna insåg vi att vi inte alls var i närheten av att ha kommit runt :P Vi fortsatte och gå lite, insåg då att vi hade bytt slinga och befann oss på en ghostwalk istället för cavewalk… Snåren växte och stigen krympte. Eftersom att vi på vägen fått se en orm, en stor ödla, många små ödlor och en kängru undrade vi lite vad som skulle dyka upp i nästa sväng…… Tillslut insåg vi att vi kanske inte borde fortsätta utan tog till moderniteter som mobiltelfon (!) och ringde till centret vi utgått ifrån för att försöka få hjälp. Vi fick pratat med en schysst kille som gav sig ut för att leta och efter ett par samtal till menade han att han visst var vi befann oss. Ett under kan jag tycka, då det såg precis lika öde och snårigt ut överallt samtidigt som det överallt fanns lika många svarta träd längs hela vägen som vittnade om gamla bränder… Efter ett par samtal till och lyssnande efter hans tuta bestämde vi att vi skulle börja gå tillbaka eftersom han hittat en annan man som var lost på vägen och valt att köra honom tillbaka till puben(!). Efter att vi hittat en större väg med ganska nya bilspår fortsatte vi på den och snart mötte vi lyckan ;) Han som trodde att vi bara var två skickade upp mig och Sebastian på taket medans Kristin och Karolina fick plats inne i bilen.  Det blev en förvånansvärt lång runda tillbaka till parkeringen och centret och vi konstaterade nöjt att vi gjorde rätt i att ringa. Ståendes på flaket såg vi riktigt bra och tog det som en extra guidad tur då vi fick syn på ytterligare en stor green lizard, en varan som var hur STOR som helst och en massa fler kängrus. Väl tillbaka på parkeringen och centert tog vi oss igenom en koala park, vilka små godingar alltså! Sedan satte vi oss i bilen, nöjda med dagens äventyr och bestämde oss för att avsluta med ett bad på vägen tillbaka i en lagun. Tyvärr var det mulet och blåsigt så vattnet var inte helt klart (men jag var mycket nöjd med hur klart det var ändå… Bra mycket klarare än Östra Stranden ;))

Efter att vi droppat av Karolina hos henne begav vi andra tre oss till en resturang för att köpa hem mat. Ingen av oss var speciellt laddad för att utföra kock-konster… Väl hemma var den asiatiska maten vääldigt god och duschen väldigt härlig.

Bilder kommer senare.. Finns hur många som helst;)

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Äventyr, Semester. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s