Packning pågår…

Så var dagen kommen! Idag händer det, 5 timmar kvar tills jag lämnar hemmet:) nu är det dags att fixa det sista.. Packa det där allra sista, plugga bara liite till, skicka in tentan och fixa matlåda till tågresan. Ska ta mig in till stan också för att växla pengar, något jag glömt bort över helgen att jag borde göra;) och helt plötsligt undrar jag hur det kan bli så mycket kvar att göra i sista sekund?! Tur att jag jobbar som bäst under press;)

Snart är det jag som är uppe i skyn o lämnar spår.. När jag va liten tänkte jag de där vita sträcken som flygplansgstor;) Ha det gött, för det tänker jag ha!! :)

20111018-063146.jpg

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Semester. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Packning pågår…

  1. Marie skriver:

    Hoppas du får en undebar resa! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s