Lika härligt

Lika fint väder ute idag :) Men idag blir det dock att stanna inne, måste få pluggat en hel del. Men drömmer mig bort till gårdagens springtur, hur härlig som helst! Underbart väder med crispig luft och bra fart i skorna ;)

         

Igår kväll var det tjejfest för mejjangirlsen ute på byn. Riktigt trevligt att få alla utan sin fina jobbmössa och de vita kläderna. Tänk att alla så enkelt kunde bli piffiga ;) Vi åt en massa super god mat som var beställt från Annakattis i stan. Tror det fanns mat till ett helt kompani!

 

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i iPhone foton, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s