Det går bra nu

Just nu njuter jag av livet med diskmaskin som bäst ;) Kvar hos syrran i Holm hela veckan, riktigt härligt! Idag har jag dessutom varit studieledig och har hunnit med riktigt mycket. Kan säg att jag äntligen fått tillbaka min (älskade!) telefon idag. Det tog bara 11 dagar för telenor att förflytta den från Malmö till Halmstad för att sedan upptäcka att dom inte visste att de hade min telefon. Tack! Men som sagt… Nu har jag fått den och ingen är gladare än jag :D dessutom lyckades jag tjata till mig en fri månad, 700 pix – ja tack!

Förutom det där med att tjata till mig min telefon har jag lyckats göra klart och skicka in två uppgifter till kursen från Gävle samt att jag börjat på en tredje och fjärde. Hej vad det går :)

Kvällen till ära ska jag unna mig ett glas vin och njuta lite extra av livet här på landet. Sedan har jag tänkt ge mig på lite bildredigering av foton jag tog på lille Melker, 6 månader, igår. Men först blir det en sväng till i pluggträsket!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s