Korthelg

Så har hela helgen passerat och imorgon är det dags för en ny vecka. Helgen har gått superfort! Kan ju bero på att jag jobbade extra idag, så har ju bara varit riktig helg en dag ;) Men dagen har utnyttjats till fullo. Har varit med tre andra tjejer på scrapmässa i Helsingborg. Kommer på mer och mer nu att jag har kommit ifrån det hela.. Blev liksom inte så begeistrad när jag kom in på mässan, kände att ögonen inte tindrade som förr, haha.. Men fick köpt lite nytt i alla fall, köpte papper och grejer för att fixa julkorten (!). Det gäller att vara ute i tid liksom :P På vägen hem blev det en sväng inom IKEA för en lunch. Passade på att shoppa lite också så klart! Men blev billig shopping, faktiskt bara nyttigheter och nödvändigtheter. Nja, okej. Jag köpte sex muffinsformar i silikon, dom hade jag nog klarat mig utan – jag erkänner… Men annars!

Nästa vecka är det dags för jobb och hårdplugg HELA veckan. Har en uppgift som måste fixas om stress till kursen från Gävle. Försöker sätta press på mig själv med egna deadlines för att hinna med allt jag vill (och bör) göra innan resan. Därför är det nu snart dags för bingen för fröken Andersson.

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Scrapbooking, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s