På annan ort

Har nu landat i Holm city för två dagars ledighet från mejeriet. Tänkte att det kunde vara skönt med lite lantluft, tystnad och gott om plats :) Hade tänkt mig en produktiv dag idag för att få unna mig en slappedag imorgon- Får se hur det blir med den saken. Produktiviteten verkar inte riktigt ha kickat igång med rätt saker idag, haha.. Men ikväll blir det gympa för hela slanten ute i Kvibille. Inget boxpass ikväll, vilket jag är VÄLDIGT glad för. Hela förra veckan kände jag ju mig mörbultade efter tisdagens pass. Ikväll blir det istället ett core pass och ett MRL. Det blir fint det, en trimmad kropp inför resan ;) Till min KRISTIN <3

Såå, nu ska jag sätta igång och dansa en produktivitetsdans och göra ett allanrop på effektiviteten. Jag börjar med kaffe tror jag bestämt!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s