Då var jag där igen…

Så har några jobbdagar gått och imorgon är det dags för jobb igen. Som belöning för helgen får jag ledigt tisdag och onsdag. Känns skönt., känns helt annorlunda att vara ledig på vardagar än på helger. Jag älskar skillnaden. Känns lyxigt på ett annat vis med vetskapen om att MÅNGA andra jobbar och lilla jag får vara ledig :) Och ska faktiskt erkänna att helgerna känns rätt okej att jobba också, en dag går väldigt fort.. Det är precis som det är annan stämning på jobbet, mer hjälpsam och lugn (kanske för att cheferna inte är på plats, haha). Men som sagt, jag gillar bytet även om det ibland kan kännas lite ofta med var tredje helg.

Just nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och laddar inför eftermiddagens/kvällen plugg. Det är så det får bli denna helgen. Imorgon är det dags att lämna tillbaka ett gäng böcker på biblioteket som jag lånat och då behöver jag vara färdig med vissa uppgifter innan dess. Så sitter jag helt enkelt där igen med eld i baken ;) Det är alltså så jag får saker gjort, dags att konstatera det ytterligare en gång, kanske en gång för alla?! :P

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s