Vilken härlig dag

Utanför fönstret viner vinden och regnet smattrar behagligt mot fönsterbläcket, inne i lägenheten känns en behaglig kaffedoft, stearinljusen skänker en behaglig värme och ett mysigt ljus. Mina händer trycker ner tangent för tangent och framför mig ser jag ett växande textdokument samtidigt som mina kaffepigga hjärnceller kopplar och arbetar i hjärnan…

En riktigt härlig och efterlängtad morgon, Precis så som jag älskar dem! Missade att få in hur mina armar/händer skakar av träningsvärk sen boxpasset igår också, haha.. Riktigt härligt ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s