Den enkla klassikern

En riktig klassiker jag nog aldrig tröttnar på är bakad potatis. Och lättast tycker jag det blir om jag använder tonfiskröra eller räkröra till.. De är båda två snabbt och lätt fixade! I räkröran använder jag creme fraiche, lite majonäs, dill, kaviar, rödlök och räkor då såklart. I tonfisken använder jag creme fraiche, majonäs, rödlök och tonfisk. Båda rörorna kryddar jag bara med vitpeppar och salt.

Till röran och potatisen äter jag en stor sallad, gärna med många olika salladssorter, sockerärtor, paprika, majs och gurka.

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s