Nöjd

Blev inget strandhäng igår tog en långdag ute i dalen istället. Dessutom var det mulet hela eftermiddagen. På kvällen blev det sprintermästaren och då vågade till och med solen visa sig. Efter travet -helt utan vinst- begav vi oss till Bulls där jag mötte upp med Angelica och Heléne. Galet rolig kväll som bjöd på många gymnastiska övningar såsom näsborre- och ögonviftning samt tungsträckare (nej, inget hångel). Säger så mycket som att shit vad det kommer mycket skumt folk till denna stad sommartid. Finns bara ett ord.. Turister.

Idag har jag hunnit med en fika med Eme, äntligen. Vi platsade in oss på Broktorpsgården där vi unnade oss en latte innan det var dags för Eme att ge sig hemåt för att ladda för jobb. För min del blev det ett par ärenden på stan och sedan dagens dos av systerhäng. Vi passade på att i ösregnet ge oss ut på en löptur. Att man känner sig extra nöjd när man kommer hem då eller?!

Fasters hjärtegos

En riktigt mysig fikastund, nu ska vi bara se till att det inte tar lika lång tid innan vi ses igen. Vilket inte heller kommer göra, för på onsdag är det dags för konsert med Håkan i sällskap av bland annat denna dam.

Nu har jag precis hunnit ladda om batterierna efter löparrundan så nu är det dags för ett besök hos pappsen och sedan en liten svängom till Eurostop med Storanstoran.

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s