Äntligen

Lyckan är total. Jag har blivit faster! Och idag har jag fått träffa det lilla underverket <3 Har redan hunnit shoppa och frossa i massa rosa! Det var nästintill det första jag gjorde, haha.. Underbart! Klänningar och rynk och o pysch. Däremot tog det lång tid innan jag fick köpt något i torsdags, var tvungen att gå runt och titta i ALLA butiker med barnkläder, allt för att hitta det bästa! Dessutom blev jag nog lite besviken, nu när jag äntligen hade möjligheten att köpa klänningar fanns det inte så många söta :( Men tror inte att inte lyckades, haha.. För det gjorde jag! Fick köpt en klänning med söta fjärilar, linnebyxor, en rosa body och ett par SOCKERSÖTA mockasiner. :)

Midsommarafton igår var underbart härlig :) Massa god mat i gott sällskap hela dagen. Fina blomkransar, lagom med dricka, härlig stämning och många skratt! En perfekt midsommar, precis så som den ska vara :)

Fler foton kommer, ska bara… haha ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s