Tiden rinner iväg – och skapar LYCKA

Hej vad det går, nästan en hel vecka till har passerat. Kan säg så mycket som att helgen i Eskilstuna kunde inte varit bättre! Vi hade verkligen underbart och väldigt galet roligt :) Foton från kvällen kommer så fort det finns redigerade. Kan säg att jag LITE smått ligger efter med redigeringen nu när jag levt utan dator en längre tid. Men det ska väl rätta till sig tillslut det också ;)

Bara en jobbdag kvar denna veckan, en himmlans tur det. Är fortfarande trött efter helgen och passade dessutom på att späda på tröttheten lite igår… Åkte ut till Västerhagen för dans igår kväll. Riktigt roligt och äntligen börjar dansstegen göra sig påminda, haha… Nu får det minsann och dar bli sängen.

Ska bara passa på och säga att jag är RIKTIGT LYCKLIG idag. En dag som går till historien, hipp hurra! Mer än så säger jag inte för nu ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s