Inget hopp

Det blev inget hopp alls för mig i onsdags. Typ en timma innan ringde någon från klubben och sa att det var fel på flygplanet.. Riktigt typiskt! För såklart blev det superfint väder och va näst intill vindstilla. Men har fått en ny tid redan, nu är det nästa söndag som gäller, söndagen efter midsommar. Så får det bli, då hoppas jag! Tredje gången gillt ;)

Nu är det snart dags för mig och tre andra flickor att ge oss iväg på roadtrip. Det bär till Eskilstuna över helgen! Där blir det gardenparty av bästa slag :)

Kan meddela att jag nu fått tillbaka min dator! Den är vid liv tack vare min fina vän Heléne som i sin tur tog hjälp av Rasmus. Jag och Helena fick stå för hejjaramsorna ;) Haha..

Over and out!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Äventyr, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s