Längesen sist

Sen sist har en massa hänt.. Eftersom jag inte har någon fungerande dator blir det svårt med bloggandet. Uppsatsen är som sagt inlämnad och har hunnit bli opponerad på och fått sig en första bedömning av vår examinator. Sliter nu järnet med en massa ändringar. Att handledare och examinator som tillhör samma arbetslag kan ha så delade uppfattningar om hur en uppsats ska och får se ut, det gör mig galen. Vi blev i onsdags totalsågade av examinatorn.. :( Men som sagt, förändringsarbetet är redan påbörjat! Bara att köra så det ryker.

Efter opponeringen i onsdags var vi ute o käkade med klassen. Träffades först hemma hos Eme där vi skålade i champagne. Kändes ju lite si så där efter sågningen men blev bra tillslut ändå. Eftersom vi har två veckor på oss att fixa med uppsatsen se jag det som ett nytt tillfälle för champagne ;) Så borde det väl va?

Denna helgen har varit härlig och lång. Lika bra det eftersom fabriks-slitandet drar i gång på tisdag. Har redan nu försäkrat mig om en dags studieledigt i veckan till hösten, så det känns bra. NU gäller det bara att jag kommer in på några bra kurser. Har ju sökt alla på distans så jag hoppas det ska gå bra att jobba upptill.

Igår tillbringades dagen på stranden vilket resulterade i två sönder brända bakben för min del.. Var på apoteket och köpte aftersun igår och kassörskan rekommenderade en varriant som var för brännskador. Sedär ja! Jag ser den som att sommarens bränna nu är gjord ;) Just nu sitter jag hemma hos Heléne där vi snart ska ladda för grillegille. De andra drar nog ut på stan sedan men får se vad jag kan tänkas orka med, ska träffas o plugga imorgon vid nio. Och som sagt så börjar ju livet på fabriken på onsdag. Gött att  att inte vara hur trött som helst då. Eller är det kanske nu man ska passa på? ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Längesen sist

  1. eiramin skriver:

    Grattis igen Fridisen. Trist att ni får ändra mycket på ert arbete men det fixar ni :D Som sagt, ännu ett tillfälle för mer champagne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s