Delad glädje är dubbel glädje

Idag är det dags! Uppsatsen lämnas in klockan 12. Den blev ”godkänd” på handledningen i onsdags. Så nu är det dags för opponering och respondering om två veckor, gött. Samtidigt som lämnar vår uppsats idag får vi den vi ska opponera på.

Känns skönt att lämna in uppsatsen fast jag vet att en otrolig sysslolöshet kommer kicka in, det gjorde den redan igår. Så igår kväll var jag i färgbutiken och köpte färg. Ska måla en tavellist och en fågelholk för pynt. Har haft det liggandes i typ ett år, bara färgen som fattats. Så nu ska det hända – bättre sent än aldrig;) Ska nu också se till att ge mig ut med min kamera ordentligt i helgen, har inte blivit någon redan med fotandet nu på länge.

Dessutom fixade jag springningen i onsdags, klarade mig i 11 km utan någon känning i ryggen alls, inte undertiden och inte nu efteråt heller. Härligt! Så nu är det snart dags att börja ladda pastaförrådet, haha…

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s