Avgörande

Sitter och samlar kraft inför dagens matlagning. Anja har precis gått för dagen och uppsatsen är inskickad inför vår sista handledning imorgon. Nu är det bara att vänta på en hiss eller diss… ;)

Efter maten är det meningen att jag ska springa en runda. Måste prova milen+ nu innan varvet. Ja, jag vet att jag borde gjort det hundra gånger om -minst. Men sist jag gjorde det var då när min rygg gick i kras. Så sedan dess har jag inte varit helt säker på om jag ska ge Göteborgsvarvet en chans. Känns väldigt osäkert och vill inte pajja ryggen ännu mer. Dagens runda kommer få avgöra, fixar jag inte milen idag är det ingen idé alls att ge sig på starten den 21 maj. Så nu gäller det- Allt eller inget… (heja ryggen!)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s