Påskfoton

Har precis fått i mig lite kvällsmat. Idag blev det någon typ av köttfärspaj på improvisation. Var meningen att jag skulle göra Mat Tinas recept men fattades en del grejer så det blev Köttfärspaj alá Frida. Men gott blev det :)

Snart dags att slänga mig i soffan, konstaterade innan idag att jag faktiskt inte över huvutaget legat på soffan här ute i Holm, haha.. Det va ju semester jag skull ha ;) Så bäst att ta tag i det nu då! Tänkte bara att jag skulle lägga upp lite foton från påsken…Istället för Håkan blev det en mysmiddag med lek och äggletning hemma hos Heléne. Kan lova att det blev ett rejält påskfirande, snapsen fick jag dock avstå eftersom jag knaprade tabletter för ryggen.

  

Rejält med påskpynt och dricka…

  

Och allt pynt var fixat i gult och lila.. Och många roliga skratt blev det, haha

  Och det blev dags för lek…

  

Tjejerna vann såklart… Och Heléne blev överlycklig när hon tillslut hittade sitt ägg..

  

Angelica fick såpbubblor i sitt påskägg.. Tänk vad lite såpa kan liva upp stämningen ;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s