Idag händer det

Efter en härlig natts sömn här på landet är jag nu mer än redo att ta tag i dagen :) Först blir det kaffe och en titt i gårdagens tidning, missade den igår. Detta sker i morgonsolen, såklart! Är spänd inför dagens titt på kossorna, ska bli riktigt spännande.. haha, känner mig lite som ett barn.

Fick ett ryck precis. Blir inget kaffe till tidningen. Kom in på min gamla blogg, bloggen jag hade när jag var i USA och pluggade. Underbart! Tänk så mycket småsaker som glöms bort så himlans fort. Saknar det som tusan. Tur jag har bloggen kvar, då finns det möjlighet att drömma sig tillbaka ;)

Tjipp och hej!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s