En längtan

Som en liten (läs lång) paus i pluggandet tittade vi på gamla foton. Vet att det är nära nu.. Men ååå vad jag längtar efter liiite mera värme, mer strålande sol, grönare gräs och grönare träd. Livet känns så mycket lättare då:) Men snaaart. Hittade finfina foton från förra året ”skolavslutning”. Tänka sig att denna i år kan vara mitt livs sista riktiga. Men jag lever på förra årets ett tag till.

Och tänk er när man kan plocka massa bär och frukt och göra pajer hej vilt. Närmst nu ligger väl rabarber, mums- det och lite vaniljsås;)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Foto. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s