Uppladdning

Just nu laddar jag på riktigt inför en heldag på bibblan. Två dagars pluggande kvar innan tentan, två riktigt intensiva och skärpta dagar är vad det måste bli! Hade ett slutseminarium med lite repetition igår och just då kändes det som att kriterierna höjdes ännu ett litet snäpp :( Försöker att inte tänka på det nu.. Gäller att fokusera framåt och tro på mig själv, så får jag hoppas att det hjälper. För just dessa 15 hp är jag inte jättesugen på att tenta om!

Chi2, Anova, Wilcoxon 1&2 come hit me;) O för allt i världen- kom i sällskap med lite prevalens, incidens, kumulativ incidens, odskvot, relativ risk, konfidensintervall, specificitet och sensitivitet. Och toppa gärna det hela med lite kvalitativ metod! Min bästa vän för ett tag har nu varit miniräknaren, hoppas han vill vara kompis med mig minst tills på torsdag…

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s