Frukost

Eftersom jag blev hemskickad igår valde jag att stanna hemma och försöka kurera mig idag också. Har ju trots allt tentan på torsdag, och då måste jag vara pigg och kunna tänka klart (helst utan snor i vägen..). Fick dagens dos av plugg på förmiddagen men för att orka med laddade jag upp med en rejäl frukost. Bacon&banan mackor och en omelett och till det fick det bli först varm oboy för den rivande halsen sedan det obligatoriska X antal kaffekoppar. Men tänka sig att till och med kaffe är svårt att få ner, då är det riktigt illa!

Kanske att banan&bacon mackor låter mindre lockande. Men åh, vilken delikatess;) Tror jag har funnit idén genom att titta på skärgårdsdoktorn. Deras specialare har jag för mig innehåller bacon och banan..? I vilket fall, I love them:) Bara att dela bananen i fyra delar och steka tillsammans med ett paket bacon, räcker väl egentligen med ett halvt.. Men ska man lyxa så ska man;) Och sen är det på med bananen på en brödbit, oftast tar jag ett grovt typ rostbröd och sedan toppa med baconen. Lätt och gott!

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Recept, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s