Regn

Igår kom säsongens första regn (i alla fall enligt mig). Kunde inte annat än bli lycklig. Eftersom det var snöblandat väljer jag att se det från den positiva sidan och glädjer mig över att det inte ENBART va snö. Vill ha vår nu! Dessutom tycker jag att det var på tiden med regn då mina takfönster var riktigt skitiga. Vips så blev dem rensköljda utan minsta ansträngning från mitt håll;) Idag är det dessutom BARA vanligt vatten som faller, ingen snö alls, one step closer:)

Idag bär det av mot ett dagisfröken jobb:) Tänk er att få tillfälle att leka hela dagen, använda sin fantasi, kreativitet och dessutom få betalt, inte helt illa! Haha.. ;) Ha en fin dag!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Foto, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s