En promenad

Igår efter en galen, men väldigt rolig dag i skolan, bestämde jag och Eme att vi skulle promenixa. Vi valde en mer finpromenix än den svettiga sorten, haha, och tog med oss kaffe och muffins att njuta av. Det visade sig att det trots den värmande solen var VÄLDIGT kallt. Det blåste som tusan (okej vi är i Halmstad, men ändå)! I farten fick jag med mig kameran också…

Får bli fler bilder senare. Nu peppar jag för en HELDAG på bibblan med Karlsson. Det är statistik som gäller all in, pepp behövs kan jag lova!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Foto, Porträtt, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En promenad

  1. emelie skriver:

    Galen kan man verkligen säga men så kul vi hade :D puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s