Brownbags

Igår var jag på pyssel i Haverdal hos Lektygochhantverk, där vi tillverkade minialbum av brownbags. Tänk att det verkligen går att använda sig av allt möjligt i detta skapande! Kom en bra bit på vägen även om det är en hel del kvar. Och faktiskt så är det ju den roliga delen kvar, det är pyntandet som återstår:)

Ska bli spännande att få ihop detta i slutet. Jag har valt att använda mig av mina foton jag tog under min fotokurs för hundra år sedan på college i Santa Barabara. Fotona och framförallt platserna de är tagna på rymmer SÅ många minnen som jag aldrig vill glömma. Därför tycker jag att detta albumet var en fiffig typ med mycket förvaringsutrymme för journaling inuti påsarna i form av utdragbara tags.

Börjar klia i fingrarna lite nu igen så ikväll kan det nog hända att det blir en matlåda till middag och några timmars pyssel;)

 

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Scrapbooking. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Brownbags

  1. sv, absolut :) Du går in under profile längst till höger och väljer ”search instagram” :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s