Minialbum

För ett tag sedan fick jag klart minialbumen jag gjorde till grabbarna från High Chaparall i somras. Har bara inte blivit färdig att fota…Bättre sent än aldrig;)

Gjorde det väldigt enkelt för mig då jag använt bruna och beigea cardstocks som sidor och sedan varit väldigt sparsam med dekorationer. Dessutom snappade jag åt mig deras ”nyhetstidning” när vi var där i somras. Ur den har jag kunna klippa rubriken och sno lite textstycken.

Så nu äntligen har jag fått använt min Bind-It-All. Det var verkligen på tiden! Och som jag önskade så har det gett mersmak:) Nu gäller det bara att hitta tid och lämpliga foton att arbeta med! Nästa projekt lär bli ett album av brownbags, återstår bara att bestämma vilka foton som ska användas. Kanske att jag börjar på det där temat om mig själv?!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Scrapbooking. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s