Typiskt

Nu går det lite emot sig självt tycker jag det här vädret… Var ute och sprang en sväng på morgonen idag och till min lycka fann jag små bladknoppar på en buske (tror det var syren). Och nu, ett par timmar senare snöar det med flingor stora som hasselnötter. Jojo.. Tack för den. Har ju kämpat upp vårkänslorna riktigt ordentligt här nu sista veckan med att byta gardiner och pynt till den mer vårliga varianten. Visst, självklart förstår jag att våren inte riktigt kan komma i början av februari… Men ändå. Och samtidigt kan jag fortfarande tänka vissa stunder att vintern är mysig och glädjas åt ännu en vit period. Nu är ju åtminstone isen borta. Kanske att jag ska inse att det inte finns så mycket att göra åt saken? Men kan i alla fall konstatera att det numer är vår inomhus och då får det väl vara vinter utomhus ett tag till då:P

Så i mitt fönster pyntade jag häromdagen med vita Ranunkel. En fin vårfavvo:) Tydligen släkt med smörblomman, haha.. Man lär sig något nytt varje dag;)

Och för övrigt så kan jag glädja somliga med ett gott skratt och erkänna att JA, jag vet precis vart min kära rumpa sitter idag. Jag kan liksom inte missa den känselmässigt just idag och antagligen inte imorgon heller.

Resten av dagen ska som vanligt ägnas åt plugg och (just nu förbannade) vetenskapliga artiklar. Jippie! Men ikväll blir det andra bullar.. Då blir det fredagsmys på hög nivå med flickorna:)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Foto, Hemmapyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s