Vårkänslor

En helt underbar dag:) solen skiner från en klarblå himmel. Vet att det är liiite tidigt men får helt klart lite vårkänslor en dag som denna.

Har precis kommit hem från en härlig massage som jag fick ett ryck igår och unnade mig själv. Slog dessutom på stort och bokade in en ny tid redan om tre veckor:) det kan mina stackars baota knutor i ryggen behöva, haha…

Idag var planen att plugga järnet. MEN, nej… Eftersom mina vårkänslor nu börjar spritta inom mig tänker jag passa på att påbörja en liten vårpyntning här hemma:) dags att byta gardiner tror jag bestämt! Lyxade till det med små söta o fina tulpaner igår när jag handlade. Dags o starta!

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Hemmapyssel, iPhone foton. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s