Min helg

Nu är denna helgen snart förbi och det är dags att starta en ny vecka:) Det är en av de saker jag gillar bäst, ny vecka – måndag som veckodag. Alla chanser att planera, fixa och dona för en härlig vecka!

Helgen har mest bestått av jobb. I fredags hjälpte jag Helene att påbörja sin flytt. Lille Sudden (Nissan micra) körde med fulla last för glatta livet. Men bra gick det! Vi fick minsann flyttat, packat upp och diskat det mesta i köket:) Eftersom vi jobbade så flitigt bestämde vi oss för att hämta thai- mat, och som tack för hjälpen bjöd Helene på detta, riktigt lyxigt!

Lyxmiddag i en tom lägenhet

Lördagen tillbringades på fabriken, fullt ös medvetslös. Är riktigt roligt att komma till jobbet, få träffa alla o tjöta en massa.  Igår var dessutom en av mina favvo ”tanter” tillbaka efter sin sjukskrivning, äntligen:) Efter jobbet blev det en sväng inom Helene för att checka läget… Konstaterade ganska snabbt att jag var lycklig som hade gjort min del i flytten på fredagen;) På så vis slapp jag det rådande kaoset:P Väl tajmat med jobbhelg alltså, hihi… På kvällen igår var det dags för 25 års party för Jessica. Detta firades med rock-tema. Inget för mig, men jag lyckades få till SVARTmålade ögon och andra passande tillbehör med hjälp av systeryster. Att jobba så här dagen efter idag gick smidigare än väntat:) Dage flög förbi och nu är det jobbpaus på tre veckor igen!

Efter jobbet idag åkte jag inom systeryster för att lämna/hämta grejer från igår. Bleb också en lång stunds pyssel. Riktigt roligt:) Var längesedan vi satt ihop, var riktigt längesedan jag över huvudtaget pysslade ordentligt. Blev nöjd med dagens resultat då jag lyckades göra klart 2 mini-album från i somras när vi var på High Chaparall med grabbarna grus. Nu återstår det bara att sätta ihop det hela med hjälp av Bind-It-All. Min efterlängtade maskin jag köpte i somras men som tyvärr inte hunnit med att bli använd under hösten, nu är det finally dags!

Lagade en supergod middag idag med kyckling i ugn. Hittade receptet i senaste Buffé:) Nu är det dags för filmen på fyran så postar upp receptet imorgon. Kan meddela att stegen räknas flitigt och första veckan är avklarad med MÅNGA plus:)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i iPhone foton, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Min helg

  1. Marie skriver:

    Jag vill se bild på rocker-Frida!!!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s