Bullbak

Tänk vad bra man kan prioritera sin tid. Inte överdrivet mycket av artikeln som är läst. Och ingen runda sprungen än. MEN. Kanelbullar är fix och färdigt:) 40 stycken finns nu redo att hoppa in i min frys:)

Eftersom att det nu börjat regna OCH snöa börjar det krypa lite av obehag i mig när jag tänker på den där löprundan… Jag hoppas verkligen att det slutar snart! För jag vill verkligen ut, jag är taggad, men helt klart mindre taggad för regn… Blir till att ta tag i den där artikeln först helt enkelt:)

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i Hemmapyssel, iPhone foton. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s