”Slutet på studentlivet är som att uppleva nära-döden-känslan”

Postat den februari 1, 2011

Blev ett lyckat step-pass igår. Kom dit och insåg att det var step-dance. Inte min favorit annars då min koordination med snurrar och annat inte ligger på topp;) Men det gick fint! Direkt efter träningen begav jag mig som sagt hem till en vän för att hjälpa henne med slingor och färgning. H är en glad prick som jag har många roliga stunder tillsammans med, så även igår. Höjdpunkten var när vi pratade om ångesten över att snart vara färdigpluggad.. O då har ändå H mer än ett helt år kvar;) Men vi kommer fram till att den slutgiltiga förklaringen till känslan blev.. ”Slutet på studentlivet är som att uppleva nära-döden-känslan”. Djupt och fint. Det är liksom lite så det känns, slut på en epok- in i något nytt som är nytt och främmande, det är dags att ändra på det mesta.

Idag njuter jag av studentlivet och har precis avslutat en låångfrukost. Snart är det dags att ta tag i dagens sysslor. Kommer förhoppningsvis få en hel del pluggat, måste läsa en vetenskaplig artikel. Och det kan jag lova är en mycket klar baksida av studentlivet;) haha… Sedan har jag lovat mig själv dyrt och heligt nu på morgonen att jag idag SKA ut o springa en sväng. Halka eller ej, men jag ska ut! Är också väldigt sugen på att baka kanelbullar. Får se vad som hinns med:)

Till min långfrukost idag hade jag lite vår som sällskap. Är så himla kär i alla dessa vårblommor! Fotot är taget med min iPhone i Hipstamatic appen.

Annonser

Om Frida

En glad tjej som gillar livet. Mina stora intressen är foto, scrapbooking och hemmafix. Just i detta nu är jag väldigt inne på bakning av alla dess former och att sy. Provar alltså gärna på nya hobbys;) Har svårt för att sitta still, så har gärna mer än ett projekt på g:) Läser tredje och sista året på folkhälsovetenskapligt kandidatprogram i min hemstad Halmstad. Till hösten får vi för tillfället se vart vinden bär, men det lutar åt fortsatta studier mot en magisterexamen. Mitt motto är att njuta av livets alla dagar! och njuta är något man kan göra på många olika sätt:) Varje dag bör vara värd att leva!
Det här inlägget postades i iPhone foton, Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s